Headlines

13 Mac 2016

HOTEL LOST WORLD OF TAMBUN IPOH PERAK


Lost World Hotel
Sekali lagi kami berkesempatan untuk menjejakkan kaki ke bumi Ipoh. Tujuan kami kali ini bukan untuk menjelajah bandar Ipoh, tapi ke salah satu taman tema yang cukup popular iaitu LOST WOLD OF TAMBUN . Entry pada kali ini admin ingin berkongsi berkenaan penginapan kami di Sunway Lost World Hotel yang mana ianya sudah pasti menjadi pilihan kepada pengunjung taman tema LOST WOLD OF TAMBUN  yang datang bercuti lebih dari sehari di sini.


Kami telah ditempatkan di dalam bilik berkeluasan 22.76 sqm iaitu (Exotic Room) yang mana harga biasa yang dipaparkan di dalam website mereka ialah MYR530,00 net. Bilik ni mempunyai 2 single bed yang selesa dan berhawa dingin.









Bilik yang agak luas dan selesa untuk kami. Cuma lantai di ruang bilik tidak berkarpet hanya berjubin. Tetapi itu tidak menjadi masalah untuk kami menginap dengan selesa di Sunway Lost World Hotel ni. Apa yang penting bagi kami, akses internet di bilik sangat tidak mengecewakan.

Jika anda mempunyai masalah segera berhubung dengan staf mereka yang berada di kaunter kerana mereka sangat peramah dan membantu.

Sumber: www.mawardiyunus.com

Alamat:

Sunway Lost World Water Park Sdn. Bhd.
(240342-P)
No.1, Persiaran Lagun Sunway 1, Sunway City Ipoh,
31150 Ipoh, Perak Darul Ridzuan,
Malaysia

Theme park tel: +605 542 8888
Hotel tel: +605- 540 8888
Fax: +605- 542 8899
Email: lostworldoftambun@sunway.com.my

HOTEL LOST WORLD OF TAMBUN IPOH PERAK
  • Title : HOTEL LOST WORLD OF TAMBUN IPOH PERAK
  • Posted by :
  • Date : 12:51 PG
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

5 ulasan:

  1. Hotel mewah ni . Bilala nak merasa .

    BalasPadam
    Balasan
    1. hotel dia x mewah kak, standart je

      Padam
    2. Kami selalu tidur hok muroh . Ini kiro mewoh ni . ...kena kumpul syiling lebih ni .

      Padam
  2. macam tak nampak plak apa yang best duk sini..ohoh..lagipun rumah aku dekat je..syok kalau dapat tido kat Banjaran..wuwuwuw

    BalasPadam
    Balasan
    1. hotel dia biasa je bro. cuma nk bg gambaran bilik yg kami stay tempoh hari

      Padam

Top