Pengiklanan & Pertanyaan

projektravel@gmail.com

✈ We share the moment. We share the tips. We share to add value to people.

5 Jun 2015

SALURAN TV 737 GO ASEAN UNTUK PANDUAN PELANCONGAN

SALURAN TV 737 GO ASEAN UNTUK PANDUAN PELANCONGAN | Baru-baru ni pada 2 Jun 2015, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak telah melancarkan satu saluran televisyen baru GO ASEAN. Pengguna boleh melihat saluran ini di CHANNEL ASTRO 737 dan bersiaran selama 24 jam

Saluran GO ASEAN ini diwujudkan bagi mempromosikan sektor pelancongan di 10 negara ASEAN. Ia akan menyiarkan program yang berkaitan dengan destinasi pelancongan, membeli-belah secara atas talian, sukan, muzik, festival dan makanan. 


SALURAN TV 737 GO ASEAN UNTUK PANDUAN PELANCONGAN


SALURAN TV 737 GO ASEAN UNTUK PANDUAN PELANCONGAN

Bagi Mat Remos, ini satu usaha yang bagus dan sangat berguna untuk menjadi panduan kepada orang-orang yang suka travel seperti kami. Mana tau satu hari nanti, Projek Travel pun akan muncul di saluran ni untuk berkongsi pengalaman mengembara kan. Insha Allah.

p/s : Selamat Bercuti dari kami team ProjekTravel. jangan lupa gunakan hashtaq #projektravel jika berkongsi moment percutian korang di Instagram ya :)


1 ulasan:
Write comments
  1. check out our youtube channel https://www.youtube.com/channel/UCOjtqDDJZKaiADFSCK5a6Jw

    BalasPadam


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com
✈ Jom ramai-ramai follow update Projek Travel di twitter ! - https://twitter.com/ProjekTravel
Subscribe Projek Travel !