Pengiklanan & Pertanyaan

projektravel@gmail.com

✈ We share the moment. We share the tips. We share to add value to people.

18 Mei 2015

Persediaan Sebelum Perjalanan Jauh Dengan Kapal Terbang | How to Prepare for a Long Plane Ride



Persediaan Sebelum Perjalanan Jauh Dengan Kapal Terbang | How to Prepare for a Long Plane Ride | Untuk entry kali ni Mat Remos nak kongsikan tips penting untuk persediaan sebelum perjalanan jauh terutama bagi mereka yang menaiki kapal terbang.



p/s : Selamat Bercuti dari kami team ProjekTravel. jangan lupa gunakan hashtaq #projektravel jika berkongsi moment percutian korang di Instagram ya :)


4 ulasan:
Write comments
  1. Bila tengok ni...rasa macam duduk dalam flight dah.

    BalasPadam
  2. hhaha..

    nice video nih. mudah faham.

    BalasPadam
  3. nice tips! thanks for sharing haha tp xtau bile nk longgggggg flight lg ni

    BalasPadam


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com
✈ Jom ramai-ramai follow update Projek Travel di twitter ! - https://twitter.com/ProjekTravel
Subcribe Projek Travel !