Pengiklanan & Pertanyaan

projektravel@gmail.com

✈ We share the moment. We share the tips. We share to add value to people.

4 Apr 2015

MALAYSIA BEST TRAVEL BLOG 2015 | UNDI BLOG PROJEK TRAVEL


MALAYSIA BEST TRAVEL BLOG 2015 | UNDI BLOG PROJEK TRAVEL | Lama juga Mat Remos menyepi seketika. Okay apa pun , Malaysia Best Travel Blog 2015 ada apa disebalik gelaran ini?

MALAYSIA BEST TRAVEL BLOG 2015 |  UNDI BLOG PROJEK TRAVEL

Sebenarnya Projek Travel telah tersenarai dalam Best Travel Blog 2015 sempena Malaysia Social Media Week 2015 - MSMW dimana anugerah ini mengiktiraf kebolehan blog yang ada di Malaysia mengikut kategori atau niche blog masing - masing. 

Untuk ini, Projek Travel akan bersaing dengan nama - nama blogger yang hebat di dalam kategori Best Travel Blog 2015. Bagi kami di Projek Travel sendiri, tersenarai di dalam MSMW pun dah kira bersyukur apatah lagi jika ada rezeki menang kategori ini. Projek Travel pun baru sahaja menapak sebagai platform dan panduan untuk korang pembaca dan kaki travel yang tegar. Kalau menang tu, Alhamdulillah rezeki kami sebagai tanda ada pembaca yang menyokong Projek Travel .

CARA MEGUNDI DI MSMW2015


Pemenang untuk setiap kategori akan dinilai berdasarkan jumlah vote dan juga penilaian hakim. Jadi untuk jumlah vote tersebut , kami memerlukan ihsan baik korang semua untuk vote blog Projek Travel di dalam kategori Best Travel Blog. Caranya adalah seperti berikut :

1. Pergi ke link 


MALAYSIA BEST TRAVEL BLOG 2015 |  UNDI BLOG PROJEK TRAVEL

2. Pastikan korang log in facebook korang dahulu , baru boleh vote


3. Cari kategori Best Travel Blog

4. Cari Blog Projek Travel - www.projektravel.com dan klik VOTE 

5. Diingatkan bahawa satu individu hanya layak undi satu blog sahaja di dalam satu kategori


6. Icon Merah akan muncul jika korang dah VOTE blog Projek Travel 

Jadi segala sokongan korang amatlah dihargai. Kewujudan Projek Travel ini tidak akan lengkap tanpa korang, Para Pembaca yang sangat sporting. Insyallah dalam masa terdekat akan kami war - warkan satu berita baik sebagai penghargaan buat korang pembaca Blog Projek Travel. So, VOTE sekarang kerana undian akan ditutup pada 5 April ini. All the best to all contestant and wish us luck! 

Jom war-warkan pada semua kenalan korang :)

MSMW 2015



We share the moment. We share the tips. We share to add value to people.


13 ulasan:
Write comments
  1. Insha allah akan membuat pengundian pada blog travel ini.

    BalasPadam
  2. good luck kengkawan.... dah vote dah...tp, undi sy adalah rasie...kah kah kah

    BalasPadam
  3. Selamat maju jaya and jgn lupa undi untuk Best Foodie Blog pulak untuk Mahamahu ok....

    BalasPadam
  4. dah terundi blog lain. mungkin tahun depan kot. hehe..

    BalasPadam
  5. Good luck. Saya dah undi tapi undi saya adalah rahsia. Btw, already letak blog ni dalam bloglist. Tq so much sudi exchange bloglist dgn Husein.

    BalasPadam
  6. alaaa dah habis ke ? x sempat undiii. apa2 pun all the best kpd team PT !

    BalasPadam
  7. All the best.. tak sempat nak vote hari tu. :)

    BalasPadam


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com
✈ Jom ramai-ramai follow update Projek Travel di twitter ! - https://twitter.com/ProjekTravel
Subcribe Projek Travel !