Keindahan Tasik Raban, Lenggong, Perak

Keindahan Tasik Raban, Lenggong, Perak | Awal bulan mac baru-baru ni admin berpeluang pergi ke Lenggong, Perak. Alang-alang dah ke sana, kami singgah sebentar di Tasik Raban. Cuaca petang tu sangat baik. Gunung ganang yang menghijau, langit biru dilitupi awan yang berkepul-kepul memukau mata. Subhanallah, cukup indah dan mendamaikan, terasa nyaman je. Admin sempat mengambil beberapa keping gambar untuk dikongsikan bersama pembaca #projektravel.

Keindahan Tasik Raban, Lenggong, Perak

Keindahan Tasik Raban, Lenggong, Perak

Keindahan Tasik Raban, Lenggong, Perak

Keindahan Tasik Raban, Lenggong, Perak

Lokasi Tasik Raban, Lenggong, Perak



Share on Google Plus

About

Pemilik dan penulis di www.dikbee.com. Untuk sebarang Advertorial, Review Product dan Event boleh hubungi saya melalui email admin@dikbee.com

7 comments:

  1. dulu zaman duduk perak, selalu mkn di kedai tepi tasik raban. matahari terbenam sgt cantik di sini

    BalasPadam
  2. Last tahun lepas ke sana. Tapi tak boleh join kerana masalah kesihatan . Insyaallah akan ke sana,sayangnya pekerja dari tanah seberang yang kendali bot di situ.....uppss

    BalasPadam