Tips Travel - Masukkan Pakaian Dalam Beg

Tips Travel - Masukkan Pakaian Dalam Beg | Ha, kalau nak pergi travel, mesti macam-macam nak bawa kan. Tambah-tambah kalau perempuan. Baju mesti nak berpasang-pasang. Kalau boleh satu almari nak bawak kan. Jom kita tengok macam mana lelaki ini masukkan semua pakaian dalam beg. Yang menariknya, dia hanya menggunakan bagpack je tau. Bukan beg akademi fantasia tu... 



Packing like a Pro 

(sumber youtube)


Bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi sebahagian dari SAHABAT PROJEK TRAVEL bolehlah mengisi form pada link di bawah.

Share on Google Plus

About

Pemilik dan penulis di www.dikbee.com. Untuk sebarang Advertorial, Review Product dan Event boleh hubungi saya melalui email admin@dikbee.com

2 comments:

  1. hahahah bab packing aku memang faillll~

    BalasPadam
  2. banyak sungguh baju mat saleh tu bawa. kami 1 beg kongsi 2 orang.

    BalasPadam