Pengiklanan & Pertanyaan

projektravel@gmail.com

✈ We share the moment. We share the tips. We share to add value to people.

30 Jan 2015

Tips Travel - Masukkan Pakaian Dalam Beg

Tips Travel - Masukkan Pakaian Dalam Beg | Ha, kalau nak pergi travel, mesti macam-macam nak bawa kan. Tambah-tambah kalau perempuan. Baju mesti nak berpasang-pasang. Kalau boleh satu almari nak bawak kan. Jom kita tengok macam mana lelaki ini masukkan semua pakaian dalam beg. Yang menariknya, dia hanya menggunakan bagpack je tau. Bukan beg akademi fantasia tu... 



Packing like a Pro 

(sumber youtube)


Bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi sebahagian dari SAHABAT PROJEK TRAVEL bolehlah mengisi form pada link di bawah.

2 ulasan:
Write comments
  1. hahahah bab packing aku memang faillll~

    BalasPadam
  2. banyak sungguh baju mat saleh tu bawa. kami 1 beg kongsi 2 orang.

    BalasPadam


✈ Kami mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia Projek Travel.
✈ Jom ramai-ramai follow update Projek Travel di twitter ! - https://twitter.com/ProjekTravel
Subcribe Projek Travel !