Pengiklanan & Pertanyaan

projektravel@gmail.com

✈ We share the moment. We share the tips. We share to add value to people.

24 Jan 2015

IMPIAN UNTUK KE JEPUN AKAN TERLAKSANA JIKA LANGKAH MUDAH INI DIAMBIL

IMPIAN UNTUK KE JEPUN AKAN TERLAKSANA JIKA LANGKAH MUDAH INI DIAMBIL   | Siapa kat sini mempunyai impian untuk travel ke Tokyo, JEPUN pada tahun 2015 ni? Jika ada, sudah semestinya ini merupakan peluang untuk korang memenangi sehingga 5 pasang tiket ke Tokyo, Jepun.* bagaimana pula cara-cara dia? Agak-agak susah ke senang?

Tokyo, Japan _foto www.ciee.org
Caranya cukup senang. Korang hanya perlu ke mana-mana 17 outlet Kedai Ayamas di seluruh semenanjung Malaysia. Dengan hanya membeli promosi terbaru Oishii Roaster [klik] dan mengisi borang peyertaan beserta slogan yang diminta korang telah berpeluang untuk menjadi pemenang bertuah memiliki 2 keping tiket pergi balik ke Tokyo, Japan. *sepasang tiket okay, bukan satu tiket je.

Oishii Roaster
Promosi tersebut yang ditawarkan oleh Kedai Ayamas adalah "Super-Duper deal" yang terdiri daripada ayam panggang Oishii dengan tambahan ayam panggang signature Kedai Ayamas iaitu (golden/ pepper / percik) dan juga sebotol minuman berkarbonat 1.5L F&N Orange  dengan hanya RM46,90.
Hidangan Oishii Roaster yang sangat sedap _foto www.razzwey.com
Siapa pernah sangka, makan ayam panggang yang sedap di Kedai Ayamas juga boleh memberi peluang untuk melancong ke Jepun.* mudah bukan. Jadi apa tunggu lagi? cepat-cepat. *kenyang dapat, Insyaallah ke Jepun pun dapat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk lebih maklumat lanjut mengenai kedai Ayamas, sila layari www.kedaiayamas.com.my [klik] atau masuk ke laman Facebook Ayamas Roasters dan juga Twitter @AyamasRoasters.

1 ulasan:
Write comments


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com
✈ Jom ramai-ramai follow update Projek Travel di twitter ! - https://twitter.com/ProjekTravel
Subscribe Projek Travel !